Skip to content

Innerlijke Kind – Jaargroep

Van Hart Tot Hart

Innerlijke Kind – Jaargroep

Innerlijke Kind –  jaargroep

In de loop der jaren kregen we de vraag van de cursisten of er, nadat ze een Innerlijke Kindweekend of Innerlijke Kind-4-daagse hebben gevolgd verder konden gaan. De cursisten wilden als het ware onderhouden wat ze in die dagen geleerd hadden. Hieruit is de jaargroep ontstaan. Deze start in september en duurt tot en met juni. Het is een vaste groep. De deelnemers die meestal het afgelopen jaar een Innerlijke Kind weekend of een Innerlijke Kind -4 daagse hebben gevolgd geven mede vorm aan deze 10 dagen.

De jaargroep vindt telkens plaats op een zondag.

Programma: In de ochtend behandel ik een stukje theorie rondom een onderwerp welke voortborduurt op het programma van de weekenden en 4-daagses. Ook is het mogelijk dat de cursisten zelf onderwerpen aanleveren, waar wij dan op inhaken. In de middag oefenen we het geleerde van die ochtend in de praktijk.

Onderwerpen die aan bod komen: praten met deelpersoonlijkheden, clownerie, verbinding (verlatingsangst en bindingsangst), luisteren en praten, seksualiteit, aura’s van jezelf leren kennen, onvoorwaardelijke Liefde en energie, maskers waarachter je je verschuilt, de 4 v’s etc.

Om hier aan deel te nemen willen we graag dat je de eerste stappen op het gebied van kennis maken met je Innerlijke Kind al gezet hebt. We denken dan aan het volgen van een weekend of een 4-daagse bij ons. Mocht je dat elders hebben meegemaakt, dan kan je contact met ons opnemen om te zien of we je toe kunnen laten

Voor informatie en opgave zie: www.owc.be.

 

Start: zondag 25 september 2022 – 18 juni 2023 – OWC Antwerpen

10:00 – 17:00

Voor meer informatie en opgave zie: www.owc.be