Skip to content

Van Hart Tot Hart

oNS AANBOD

INNERLIJKE KIND DVC FOTO

Innerlijke Kind

Praten we over het Innerlijke Kind, dan praten we over de emoties ontstaan in de kinderjaren. Emoties die toen niet verwerkt konden worden kunnen op volwassen leeftijd nog steeds een onbewuste rol spelen in de manier waarop we ons gedragen, in het aangaan van relaties en in de manier waarop we onze eigen kinderen opvoeden. Door het volwassen deel in de mens te activeren, kunnen we dat kind in ons helen. Hoe we dat doen, kan je hier lezen.

fotograaf ©Stef Boey (17 van 18)

Adult Attachment Therapy (R)

Geef de volwassene wat die als zeer jong kind tekort is gekomen. Maar hoe doe je dat? Hoe kunnen we in woorden uitdrukken wat ontstaan is in de tijd dat we nog geen gesproken taal hadden? Veel mensen weten immers niets meer van de tijd van voor hun achtste levensjaar.

20210329_135506

Somatic Experiencing (R)

Bestaat dat? Het op een natuurlijke en neurobiologische manier helen van trauma's zonder het gehele verhaal te hoeven vertellen? Ja dat bestaat. We praten namelijk met het lichaam en niet met het hoofd. Hoe we dat doen kun je hier lezen.

20210724_225048

Cursussen en opleidingen

Vind hier alles over weekenden, jaartrainingen, 4-daagses, opleidingen en lezingen rondom Adult Attachment Therapy, Somatic Experiencing en het Innerlijke Kindwerk.