Skip to content

Van Hart Tot Hart

oNS AANBOD

INNERLIJKE KIND DVC FOTO

Innerlijke Kind

Praten we over het Innerlijke Kind, dan praten we over de emoties ontstaan in de kinderjaren. Emoties die toen niet verwerkt konden worden kunnen op volwassen leeftijd nog steeds een onbewuste rol spelen in de manier waarop we ons gedragen, in het aangaan van relaties en in de manier waarop we onze eigen kinderen opvoeden. Door het volwassen deel in de mens te activeren, kunnen we dat kind in ons helen. Hoe we dat doen, kan je hier lezen.

fotograaf ©Stef Boey (17 van 18)

Adult Attachment Therapy

Op volwassen leeftijd lopen we soms rond met hechtingsproblemen als verlatingsangst die in de zeer jonge kinderjaren zijn ontstaan. De emoties en zintuigelijke gewaarwordingen uit die tijd kunnen nog in het hier en nu doorwerken. Echter hoe komen we met woorden bij de kern van het probleem uit een tijd dat we nog geen gesproken taal beheersten? Er is vaak geen verbale herinnering aan die tijd.
Met Adult Attachment Therapy trachten we op een non-verbale manier dit probleem aan te pakken. Hoe dat in theorie en praktijk werkt kan je hier lezen.

20210329_135506

Somatic Experiencing (R)

Bestaat dat? Het op een natuurlijke en neurobiologische manier helen van trauma's zonder het gehele verhaal te hoeven vertellen? Ja dat bestaat. We praten namelijk met het lichaam en niet met het hoofd. Hoe we dat doen kun je hier lezen.

20210724_225048

Cursussen en opleidingen

Vind hier alles over weekenden, jaartrainingen, 4-daagses, opleidingen en lezingen rondom Adult Attachment Therapy, Somatic Experiencing en het Innerlijke Kindwerk.