Skip to content
Logo

De Vier Cirkels BV

Onze bedrijfsnaam geeft weer hoe wij denken en werken. Om iemand te ondersteunen in zijn helingsproces werken wij steeds op vier terreinen:

  1. Het lichaam: ons fysieke lichaam geeft ons een schat aan informatie. Vaak zitten we echter sterk in ons hoofd, waardoor we het contact met ons lichaam dreigen te verliezen. Om trauma te kunnen helen is het essentieel dat we opnieuw voelen wat er gebeurt in ons lichaam
  2. De psyche: dit bestaat uit onze gedachten en emoties. We raken vaak overspoeld door onze emoties of zitten vast in beperkende overtuigingen. Meestal is dit deel de aanleiding dat we op zoek gaan naar een therapeut.
  3. Het energetische deel: energie is iets dat constant in ons lichaam en rondom ons circuleert. Uit onderzoek blijkt dat we via dit energetische veld ook elkaar kunnen beïnvloeden. Het is belangrijk dat we ons bewust zijn van onze energie en regelmatig gronden/aarden. Op deze manier kunnen we ons lichaam rustig maken.
  4. Het spirituele deel: het deel wat vaak wordt overgeslagen, maar wel terdege invloed heeft op ons helingsproces. Wij geloven dat niets toevallig is, maar dat we gestuurd worden door een hoger iets. Dat we op die manier ook met elkaar verbonden zijn, waardoor er meteen een gelijkwaardigheid is. 

Binnen de therapie houden we rekening met deze vier elementen. De ene keer ligt de nadruk op het fysieke deel van de mens, de andere keer op het energetische of psychische deel. 

Feitelijkheden

De Vier Cirkels is in 2014 opgericht als bvba door Remke Kamphuis.

Ondernemingsnummer: 0567675474

 

20210513_113307