Skip to content

Innerlijke Kind – Weekends

Van Hart Tot Hart

Innerlijke Kind – Weekends

Innerlijke Kind – weekends

Een vraag: stel er komt een klein kind van 4 jaar huilend op je af. Het kind is gevallen en zoekt troost. Hoe ga jij met dat kind om?

Nu komt jouw Innerlijke Kind bij jou aankloppen. Hoe ga je met dat kind om?

Vaak zien we hier een groot verschil van aanpak.

Zoals onze opvoeders/ouders met ons zijn omgegaan, zo gaan wij dikwijls zelf om met ons eigen Innerlijke Kind. Heb je geen of weinig liefde ervaren, dan zal je ook geen of weinig liefde aan je eigen Innerlijke Kind geven. En dat kan anders. Dat kan anders als je maar leert wat jouw Innerlijke Kind te zeggen heeft en wat die nodig heeft.

Vaak weet je dat niet, omdat jouw Volwassene en jouw Innerlijke Kind sterkt met elkaar verweven zijn.

Tijdens dit weekend laten we jou kennis maken met je eigen Innerlijke Kind en je eigen Innerlijke Volwassene. We ontwarren de kluwen tussen Volwassen zijn en de emoties van vroeger, jouw Innerlijke verwonde Kind. Is dit eenmaal gebeurd, dan kunnen we een communicatie op gang brengen tussen jij als Volwassene en jouw eigen Innerlijke Kind. Je leert wat je werkelijk nodig hebt (niet zelden is dit onbewust) en hoe je als Volwassene hier verantwoording voor kan nemen.

Tijdens dit weekend laten we je kennis maken met dit werk. Naast een heel klein stukje theorie, is het voornamelijk een weekend van doen.

Voor informatie en opgave zie: www.owc.be

 

Start: 6 en 7 november 2021 OWC Antwerpen

10.00 – 17.00 uur

Start: 7 en 8 mei 2022 OWC Antwerpen

10.00 – 17.00 uur

Voor meer informatie en opgave zie: www.owc.be